صفر تا صد
مهاجرت به کانادا 2023

مهاجرت به کانادا

عناوینی که در این مطلب میخوانید:

بیش از 1.3 میلیون مهاجر دیگر بین سال های 2022 تا 2024 وارد کانادا خواهند شد! راه های مختلفی برای آمدن به کانادا و دریافت اقامت دائم کانادا وجود دارد، اما تیم ما تلاش می کند تا کارها را تا حد امکان ساده کند.

ساده ترین راه ها برای مهاجرت به کانادا در سال 2022

ساده ترین روش مهاجرت به کانادا بر اساس مشخصات شخصی شما یا پیوندهایی به این کشور تعیین می شود. باید قبول داشت که هیچ راه ساده ای برای مهاجرت به کانادا وجود ندارد. اما ممکن است درخواست برای برخی از افراد ساده تر باشد. روند درخواست مهاجرت به کانادا طولانی است و به چندین مرحله نیاز دارد.

در حالی که مهاجرت به کانادا مستلزم سرمایه گذاری مالی و روانی قابل توجهی است، نتیجه نهایی ارزش آن را دارد. کانادا به دلیل رویکرد استقبال از مهاجران شناخته شده است و به طور معمول در بین بهترین کشورها از نظر کیفیت زندگی قرار می گیرد.

در سال 2022، مسیرهای رایج برای متقاضیان خارج از کشور برای آمدن به کانادا به شرح زیر است:

 اکسپرس اینتری کانادا

اکسپرس اینتری محبوب ترین و سریع ترین روش مهاجرت کانادا است. متقاضیانی که تحت روش اکسپرس اینتری درخواست می کنند، ممکن است در کمتر از شش ماه اقامت دائم دریافت کنند.

کانادا قصد دارد تا سال 2025 از 500000 تازه وارد استقبال کند. اکثریت آنها از طریق یکی از سه کانال اکسپرس اینتری وارد خواهند شد:

  • Federal Skilled Worker (FSW) کارگرام ماهر فدرال
  • Canadian Experience Class (CEC) تجربه کار در کانادا
  • Federal Skilled Trades (FST) مشاغل ماهر فدرال

روش اکسپرس اینتری از متقاضیان می‌خواهد که یک نمایه آنلاین (پروفایل اداره مهاجرت به کانادا) ارائه دهند که توسط سیستم رتبه‌بندی جامع کانادا (CRS) رتبه‌بندی می‌شود. برای واجد شرایط بودن برای یکی از سه جریان فدرال کانادا، ابتدا باید واجد شرایط اکسپرس اینتری باشید. پس از آن از افراد دارای بالاترین رتبه در استخر اکسپرس اینتری برای درخواست اقامت دائم توسط دولت کانادا دعوت می شود.

برای برخی از افرادی که واجد شرایط ارسال نمایه (پروفایل) هستند، روش اکسپرس اینتری ممکن است ساده ترین مسیر برای آمدن به کانادا باشد. ممکن است قبول شدن در محدودیت CRS در قرعه کشی فدرال سخت باشد. با این حال، صرفا بودن در جمع متقاضیان ممکن است باعث شود که استانی شما را برای اقامت دائم معرفی کند.

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری به طور معمول حدود 2300 دلار کانادا برای یک متقاضی و 4500 دلار کانادا برای یک جفت هزینه دارد. این شامل پول تسویه حساب نمی شود، که باید به عنوان بخشی از معیار واجد شرایط بودن نیز نشان داده شود، که بسته به اندازه خانواده متفاوت است.

اگر شما هم سوالات بیشتری در زمینه مهاجرت به کانادا دارید، همکاران ما در شرکت مهاجرتی کانادا هلیکا آماده ارائه مشاوره تخصصی در این زمینه به شما هستند. کافیست با ما تماس بگیرید. یا از این صفحه وقت مشاوره دریافت کنید.

تلفن:‌ 021۲۲۴۱۸۸۷۷

تلفن تماس هلیکا در ایران

مهاجرت به کانادا

مهاجرت استانی کانادا و شرایط استان‌ها

هر یک از استان های دولت کانادا، معیارهای خاصی برای انتخاب مهاجران خارجی واجد شرایط برای اقامت دائم به این کشور را دارند. به طوری که دولت‌های استانی با داشتن برنامه های مهاجرت استانی خاص خود، افرادی را انتخاب می‌کنند که برای تامین نیازهای بازار کار محلی خود کاملا مناسب باشند.

مهاجرت از طریق برنامه استانی، هم تراز با اکسپرس اینتری (Express Entry) است که مسیر اصلی مهاجرت برای مهاجران سرمایه گذار خارجی است. به طوری که در سال 2022 هزاران نفر از متقاضیان مهاجرت، موفق شدند تا از طریق برنامه PNP به کانادا نقل مکان کرده و به طور دائم اقامت این کشور را اخذ نمایند.

استان‌ها به پیشنهادات مهاجرتی خارج از کشور برای اقامت دائم کانادا در طول همه‌گیری کرونا ادامه دادند. کانادا قصد دارد تا سال 2025 117500 مهاجر جدید را تحت شرایط PNP بپذیرد.

چندین برنامه نامزدی از طریق 10 استان و سه منطقه کانادا در حال حاضر وجود دارد. هر PNP مجموعه ای از الزامات واجد شرایط خاص خود را دارد. بسیاری از PNP ها باید با استان ارتباط داشته باشند تا نامزد شوند. با این حال، برنامه های دیگر فقط از کاندیداهای خارج از کشور بر اساس ظرفیت آنها برای پاسخگویی به نیازهای بازار کار استان دعوت می کنند.

هر PNP زمان پردازش خاص خود را برای برنامه ها دارد. نامزدهای PNP باید پس از نامزدی برای اقامت دائم کانادا به دولت فدرال درخواست دهند. مدت زمان مورد نیاز برای رسیدگی به درخواست اقامت دائم به این بستگی دارد که آیا PNP از سیستم اکسپرس اینتری استفاده می کند یا خیر.

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق PNP معمولاً مانند اکسپرس اینتری است و استان های خاصی هزینه های اضافی را دریافت می کنند. برخی از حوزه‌های قضایی برای پردازش برنامه‌های PNP هزینه‌ای دریافت نمی‌کنند، با این حال، برخی دیگر، مانند انتاریو، ممکن است تا 1500 دلار کانادا را دریافت کنند.

در لینک زیر اطلاعات و جزئیات کامل درباره مهاجرت استانی کانادا را برای شما آورده ایم که در این صفحه علاوه بر پوشش تمامی موارد به معرفی استان های کانادا به صورت جداگانه پرداخته است.

بیشتر بخوانید: برنامه های مهاجرت استانی به کانادا

در لینک زیر ما به طور کامل به انواع مختلف ویزای کانادا پرداخته ایم که باز هم به طور کامل زیر شاخه های آنرا به صورت تک به تک بررسی کرده و توضیح داده ایم.

بیشتر بخوانید: انواع ویزای کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

تحصیل در کانادا و ویزای تحصیلی یکی از بهترین و در دسترس ترین نوع ویزا است که در بین جوانان ایرانی طرفداران بسیاری دارد. چرا که تحصیل در این کشور نه تنها فرصتی برای دریافت اقامت دائم کانادا محسوب می‌شود، بلکه راهی برای تحصیل در بهترین و بالاترین سطح آموزش دنیا است که می‌تواند در رشد و پیشرفت افراد بسیار موثر باشد.

در این راستا کشور کانادا در رابطه با ویزاهای تحصیلی هم روش‌های مختلفی را پیش روی متقاضیان قرار داده تا هر کسی بتواند متناسب با شرایط خود مهاجرت به کانادا را دنبال کند.

یکی از محبوب‌ترین انواع ویزای تحصیلی در بین متقاضیان مهاجرت به کانادا، ویزای کوآپ (Co-op) است، شما با اخذ این ویزا در کنار تحصیل میتوانید همزمان کار کنید. البته اگر بخت با شما یار باشد، از طریق این ویزا می‌توانید میخ خود را بکوبید و اقامت دائم کانادا را دریافت کنید.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا در سال 2023

  • امکان اخذ بورسیه تحصیلی
  • داشتن مدرک زبان با نمره خوب و مهارت در زبان فرانسه یا انگلیسی
  • برخورداری از مدرک تحصیلی معتبر و ترجمه شده
  • تهیه رزومه از تمامی سوابق علمی، آموزشی و کاری
  • برخورداری از نامه انگیزه تحصیل در کانادا  
  • برخورداری از سن زیر 40 سال
  • داشتن نامه پذیرش از سوی دانشگاه های کانادا
  •  برخورداری از تمکن مالی
  • ارائه گواهی سلامت پزشکی
  • ارائه فرم های پر شده مربوط به پذیرش ویزای تحصیلی کانادا

مهاجرت تحصیلی به کانادا

هزینه ویزای تحصیلی کانادا

در زمان اخذ ویزای تحصیلی، شما در دو جا باید هزینه کنید. یکی هزینه های مربوط به درخواست مجوز تحصیل، انگشت نگاری، معاینات پزشکی و هزینه های مربوط به پذیرش در دانشگاه های کانادا است، دیگری هم هزینه سال اول تحصیل و زندگی است که باید تمام و کامل قبل رفتن پرداخت کنید.

البته بسته به دانشگاه و مقطع تحصیلی مورد نظر شما، هزینه های تحصیلی نیز متفاوت است که برای کسب اطلاعات بیش‌تر می‌توانید با کارشناسان هلیکا در تماس باشید تا راهنمایی‌ها و هزینه های تحصیلی سال را به شما اعلام نمایند.

اگر به اطلاعات بیشتری برای مهاجرت تحصیلی به کانادا را دارید، می توانید با ما تماس بگیرید یا به لینک زیر مراجعه کنید:

بیشتر بخوانید: تحصیل در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق خانوادگی و اسپانسرشیپ

در بین روش های مختلف مهاجرت به کانادا روش‌های مهاجرت خانوادگی، فامیلی و اسپانسرشیپ از جذاب‌ترین نوع مهاجرتی است. در واقع ویزای خانوادگی، مخصوص کسانی است که اقامت دائم و حق شهروندی در کانادا را دارند در این مواقع این افراد میتوانند برای بستگان و خانواده خود در ایران به صورت اسپانسرشیپ درخواست ویزا دهند.

کسانی می‌توانند برای ویزای خانوادگی اقدام کنند که از خویشاوندان درجه یک (پدر، مادر، همسر، فرزندان) فرد مقیم کانادا باشند. همچنین لازم است که حتما توانایی حمایت مالی و اسپانسری داشته باشد تا بتواند برنامه های مهاجرتی شما را تکمیل کند.

کانادا سیاست های مهاجرتی متعددی دارد که به ساکنان دائمی و شهروندان اجازه می دهد تا اعضای خانواده خود را با خود به کشور بیاورند. از طریق برنامه های حمایت از خانواده، کانادا انتظار دارد امسال پذیرای 105000 ساکن دائمی جدید باشد.

اگر همسر، فرزند یا نوه شما مقیم دائم یا شهروند کانادا باشد، ممکن است واجد شرایط حمایت از خانواده باشید. حمایت مالی از یک خویشاوند حدود 1135 دلار کانادا هزینه دارد. اگر اسپانسر در کبک زندگی می کند یا قصد دارد در کبک زندگی کند، هزینه های اضافی نیز وجود خواهد داشت.

مدت زمانی که برای رسیدگی به درخواست حمایت مالی نیاز است، بر اساس آن عضو خانواده که از شما حمایت مالی می کند تعیین می شود. رسیدگی به درخواست های حمایت از همسر معمولاً از ابتدا تا انتها حدود یک سال طول می کشد.

اگر می خواهید که اطلاعات بیشتری در رابطه با مهاجرت به کانادا از طریق خانواده یا خویشاوندان خود بدست آورید، پیشنهاد می کنیم به لینک زیر مراجعه فرمایید.

بیشتر بخوانید: مهاجرت خانوادگی به کانادا

مهاجرت کاری به کانادا

کانادا کشوری است که همیشه با کمبود نیروی انسانی برای کار مواجه بوده است. به همین دلیل همیشه برای پیشرفت، توسعه و عمران و آبادانی خود، بخشی از نیروی کار مورد نیاز را از بین مهاجران ماهری که قصد عزیمت به کانادا را دارند، تامین می‌کند. از طرفی کسانی که موفق به دریافت ویزای کاری این کشور می‌شوند، اقامت دائم در کانادا را نیز به خود اختصاص می‌دهند.

معمولا اولین قدم در مشاوره مهاجرت کاری به کانادا، بررسی طبقه‌بندی ملی مشاغلی است که در لیست مشاغل (NOC) قرار دارند، پس باید شغل و تخصص شما حتما در لیست ناک وجود داشته باشد تا بتوانید ویزای کاری کانادا را دریافت کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق اخذ ویزای کاری، یکی از بهترین و در عین حال دشوارترین روش‌های دریافت ویزا محسوب می‌شود. در این حالت افراد متقاضی، از طریق برنامه‌های اکسپرس اینتری، اسکیل ترید (Skilled Trade)، اسکیل ورکر (Skilled Worker) برنامه استانی و خود اشتغالی می‌توانند اقامت دائم کانادا را بدست آورند.

پیشنهاد مطالعه: صفر تا صد مهاجرت کاری به کانادا

شرایط اولیه برای اخذ ویزای کاری

  • سابقه‌ی کار مناسب
  • مهارت حرفه ای و تخصصی
  • مدرک زبان مورد قبول
  • سن مناسب
  • وضعیت تاهل
  • ارائه مدارکی همچون گذرنامه
  • مدارک شغلی و تحصیلی
  • عدم سوء پیشینه
  • گواهی سلامت
  • دعوتنامه و فرم های مربوطه پرشده

لازم به ذکر است که اگر شما بتوانید در مهاجرت به کانادا از سوی یک کارفرما ویزای کاری (Job Offer) داشته باشید؛ یک امتیاز فوق‌العاده مثبتی در دریافت اقامت خواهید داشت.

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

مهاجرت افراد متخصص به کانادا که به اختصار FSW نیز نامیده می شود، شامل مشاغل پزشکی و سلامت (مثل پرستاران، پزشکان، دارو سازان، محققان و …)، مشاغل مهندسی و فناوری اطلاعات، حقوق، وکالت، مشاغل تولیدی (مثل کشاورزی) می شود.

اگر هم نیاز به اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید، ما در ادامه لینکی را برای شما گذاشته ایم که در آن به صورت کامل و مفصل به این موضوع پرداخته است.

بیشتر بخوانید: مهاجرت متخصص به کانادا

ویزای کاری کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

در حال حاضر اخذ ویزای Self Employed از محبوب‌ترین ویزاها برای کسانی است که می‌خواهند با استفاده از حرفه خود مهاجرت کنند. اما سوال اساسی اینجا است که چه کسانی می‌توانند اقدام به اخذ این ویزا نمایند؟

به طور کلی کسانی که در یک حرفه خاص مشغول به فعالیت هستند و مستقل بوده و استخدام جایی نیستند؛ مانند هنرمندان، ورزشکاران حرفه‌ای، مزرعه‌داران و کشاورزان می‌توانند برای ویزای خوداشتغالی اقدام کنند.

توجه داشته باشید که در مهاجرت کاری به کانادا از طریق ویزای خوداشتغالی، تجربه و مهارت کافی در یک زمینه حرفه‌ای حرف اول را می‌زند. البته اخیرا به دلیل درخواست‌‌های بسیار زیاد ویزای خوداشتغالی، دولت کانادا محدودیت‌ها و شرایط خاصی را در نظر گرفته که این روش، شانس کم‌تری در بین روش‌های مختلف مهاجرت به کانادا دارد.

شرایط مهاجرت به کانادا برای خوداشتغالان در 2023

  • ارائه کلیه مدارک شناسایی هویت مثل پاسپورت، کارت ملی، شناسنامه گواهینامه و گواهی تولد
  •  داشتن حداقل 2 سابقه کاری مرتبط
  • برخورداری از تجربه و مهارت کافی
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه گواهی سلامت جسمی و روانی
  • تکمیل و ارائه مدارک و مستندات و فرم های مربوط به پذیرش
  • کارنامه مربوط به آزمون زبان خارجی
  • ارائه دعوت‌نامه در صورت موجود بودن
  •  سند ازدواج یا طلاق
  • کسب حداقل 35 امتیاز در سیستم امتیازبندی پذیرش
  • تطبیق مهارت و شغل متقاضی با مشاغل مجاز لیست خود اشتغالی (ورزشکاران و هنرمندان)
  • برخورداری از تمکن مالی
  • برخورداری از مدارک لازم جهت پذیرش

اگر شما هم می خواهید درباره مهاجرت خود اشتغالان به کانادا اطلاعات بیشتری کسب کنید، در ادامه لینک صفحه ای را برای شما قرار داده ایم که به صورت کامل به مهاجرت خود اشتغالان به کانادا و ویزای فریلنسری کانادا پرداخته است.

بیشتر بخوانید: مهاجرت خود اشتغالان به کانادا

ویزای استارتاپ کانادا

مهاجرت استارتاپ به کانادا

اگر ایده‌های خلاقانه‌ای در ذهنتان وجود دارد، مهارت و تخصص خوبی دارید یا به‌دنبال راه اندازی کسب‌وکاری هستید؛ برنامه ویزای استارت آپ کانادا (Startup Visa Program) مخصوص شما است. 

ویزای استارت آپ کانادا در سال های اخیر جدیدترین و بهترین روشی است که اداره مهاجرت کانادا جهت جذب کارآفرینان جوان، صاحبان کسب و کار و حمایت از طرح‌ها و ایده‌های نو و راه اندازی بیزینس در کانادا در نظر گرفته است. در این صورت شاید بپرسید همه جا برای دریافت ویزای استارتاپ می‌توان به راحتی اقدام کرد؛ حالا چرا کانادا؟

باید گفت این کشور یکی از بهترین کشورها برای راه اندازی استارتاپ از نظر سازمان هایی همچون CEOWORLD Magazine، سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) و فوربز است.

دولت فدرال برای کسانی که می خواهند برای خودشان کار کنند یا کسب و کاری در کانادا راه اندازی کنند، گزینه های مهاجرتی دارد. همچنین PNP های مختلفی برای افرادی که در خارج از کشور می خواهند در یک استان خاص کانادا راه اندازی کنند، وجود دارد.

به طور معمول، برنامه های مهاجرت تجاری به سرمایه گذاری بزرگ در شرکتی که می خواهید در کانادا تاسیس کنید نیاز دارد. مقدار مورد نیاز توسط برنامه ای که شما به آن علاقه دارید تعیین می شود. بسیاری از PNP ها دارای برنامه های کارآفرین منطقه ای با کاهش نیاز به سرمایه گذاری برای افرادی هستند که علاقه مند به راه اندازی کسب و کار در منطقه ای با تراکم جمعیت پایین هستند.

شرایط لازم برای کسب ویزای استارت آپی کشور کانادا در سال 2023

  • برخورداری از دانش زبان انگلیسی و یا فرانسوی و کسب نمره ای معین شده
  • برخورداری از یک سرمایه اولیه
  • اثبات داشتن یک کسب و کار معتبر با تایید اداره مهاجرت کانادا
  • اخذ نامه سرمایه گذار کانادایی جهت حمایت های مالی
  • دریافت نامه حمایتی از طرف موسساتی که مورد قبول برنامه ویزای استارت آپ هستند.
  • درخواست پذیرش اقامت دائم برای راه اندازی یک استارت آپ در کشور کانادا

 اگر می خواهید که اطلاعات بیشتری در زمینه مهاجرت کارآفرینان به کانادا یا همان ویزای استارتاپ کانادا (StartUp) بدست آورید، در لینک پایین به صورت مفصل درباره این موضوع صحبت کرده ایم.

بیشتر بخوانید: مهاجرت کارآفرینان به کانادا

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق پرستاری در منزل

با توجه به تنوع ویزاها، مهاجرت به کانادا از طریق ویزای پرستاری یکی دیگر از روش‌های متداول است.

افرادی که مهارت و تخصص در مراقبت از کودکان، سالمندان و یا معلولین را دارند؛ می‌توانند خودشان را برای دریافت ویزای پرستاری آماده کنند.

البته دریافت ویزای پرستاری در صورتی امکان پذیر است که طبق قوانین و مقررات برنامه مهاجرتی کانادا تعیین شده و افراد واجد شرایط، حتما یک پیشنهاد شغلی از کارفرمای کانادایی داشته باشند.

از مزایای ویزای پرستاری، گرفتن اقامت دائم کانادا با این شرایط شغلی است. چرا که ممکن است این تجربه جزء شرایط شما حساب گردد و به واجد شرایط کردن شما در اقامت دائم کانادا کمک کند! 

پس اگر در کانادا دانشجو و یا ویزای توریستی داشته باشید و سابقه لازم برای این برنامه داشته باشید، می‌توانید از داخل کانادا برای این کسب اقامت دائم از این طریق اقدام نمایید. در ادامه برای شما لینکی قرار داده ایم که در آن به صورت کامل در مورد هزینه های آن، مدارک لازم برای درخواست ویزا و ویزای پرستاری در منزل پرداخته ایم.

بیشتر بخوانید: مهاجرت به کانادا با پرستاری در خانه

مروری بر برنامه های مهاجرت کانادا

بیش از 80 روش مختلف برای آمدن به کانادا وجود دارد! برای اینکه کار را برای خوانندگان خود آسان کنیم، دسته بندی های اساسی مهاجرت به کانادا را پوشش خواهیم داد.

گزینه های مهاجرت اقتصادی و تجاری به کانادا

گزینه های مهاجرت اقتصادی و تجاری برای افراد دارای توانایی هایی که به نفع اقتصاد کانادا هستند قابل درخواست است. از آنجایی که اعتبارنامه های لازم برای هر برنامه به طور گسترده ای متفاوت است، هیچ توضیحی مشابهی برای همه قابل ارائه نیست.

از جمله مقوله های مهاجرت اقتصادی و تجاری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

برنامه ها برای نامزدهای استانی
برنامه های سرمایه گذار مهاجرت کبک با اکسپرس اینتری
برنامه هایی برای کارآفرینان و افراد خوداشتغال
سایر برنامه های مهاجرتی دولتی مانند پایلوت کشاورزی-غذایی در رده مهاجرت اقتصادی به کانادا قرار می گیرند.

حمایت از خانواده

اسپانسرشیپ خانواده نوعی مهاجرت است که برای شهروندان کانادایی و اعضای خانواده ساکنان دائمی در دسترس است.

اعضای خانواده زیر واجد شرایط حمایت مالی هستند:

همسر، شریک زندگی مشترک یا شریک زناشویی
کودک متکی به شما (فرزندخوانده یا فرزند بیولوژِکی)
پدربزرگ و مادربزرگ و پدر و مادر
خارج از دسته بندی های ذکر شده در بالا، ممکن است در شرایط خاصی بتوانید از سایر اعضای خانواده حمایت مالی کنید. همچنین اگر بستگان واجد شرایط دیگری برای اسپانسر ندارید، شما می‌توانید از اعضای خانواده زیر حمایت مالی کنید:

  1. خواهر و برادری که یتیم شده است (سرپرست ندارد)
  2. خواهرزاده یا برادرزاده یتیم (سرپرست ندارد)
  3. نوه ای که یتیم است (سرپرست ندارد)

مهاجرت بشردوستانه و پناهندگان

به دلایل بشردوستانه و انسانی، کانادا یک وجهه و تصویر بین المللی به عنوان یک رهبر در استقبال از پناهندگان جدید و سایر مهاجران دارد. پذیرش پناهندگان بخش قابل توجهی از هدف مهاجرت سالانه کانادا را تشکیل می دهد.

هزینه مهاجرت به کانادا چقدر است؟

در لحظه ورود به خاک کانادا لازم است که تا حدودی تمکن مالی داشته باشید تا با پرداخت مایحتاج اساسی زندگی همچون خرید مواد غذایی، اجاره، حمل و نقل و هزینه های مربوط به آب و برق به زندگی روزمره ادامه دهید. البته هزینه مهاجرت به کانادا بستگی به نوع ویزا و روشی است که برای مهاجرت انتخاب کردید.

 در مرحله اول این هزینه ها به دو بخش زیر تقسیم می‌شود:

  • هزینه‌های دولتی که شامل هزینه هایی از قبیل بررسی پرونده، انگشت نگاری، سفارت، آزمایش‌های مورد نیاز، صدور ویزا و اجازه اقامت می‌شود.
  • هزینه‌های وکیل شامل پیگیری پرونده، ترجمه مدارک و هزینه های مربوطه را هم که تمامی آن‌ها را باید قبل از رفتن پرداخت کنید.

هزینه متوسط مهاجرت به کانادا برای یک متقاضی مجرد حدود 2300 دلار کانادا و برای یک زوج 4500 دلار کانادا است. البته این رقم شامل پول تسویه حساب نمی شود که بسیاری از متقاضیان برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت به کانادا باید ارائه دهند.

این مبلغ بسته به تعدا اعضای خانواده متفاوت است و از حدود 13000 دلار کانادا برای یک متقاضی شروع می شود. اگر یک نامزد از طریق یک برنامه استانی درخواست دهد، ممکن است هزینه های اضافی از او گرفته شود. برای افرادی که پشنهاد کار از کانادا را دارند یا تحت کلاس تجربه کانادایی درخواست می دهند، اثبات وجوه تسویه حساب ضروری نیست.

همه انواع مهاجرت شرکتی به سرمایه گذاری قابل توجه در کانادا نیاز دارند. ممکن است دولت از متقاضی بخواهد که وام بدون بهره به دولت فدرال یا استانی بدهد یا در یک شرکت کانادایی سرمایه گذاری کند.

در این برنامه مهاجرتی برای حمایت از همسر یا فرزند وابسته، معمولا جزئیات مالی را ارائه نمی دهید. اگر از سایر اعضای خانواده مانند والدین یا مادربزرگ حمایت می کنید، یک معیار مالی وجود دارد که برای درخواست باید رعایت شود.

اگر به دلایل بشردوستانه یا دلسوزانه درخواست دهید هیچ محدودیت مالی وجود ندارد. اگر پناهنده کاندیدای مهاجرت از سوی حمایت خصوصی باشد، در این صورت به اطلاعات مالی آن موسسه نیاز است. مثلا، سازمان کانادایی حامی پناهنده باید نشان دهد که منابع مالی کافی برای حمایت از اسکان مجدد متقاضی پناهندگی کانادا جمع آوری کرده است.

قوانین و شرایط مهاجرت به کانادا

طبق مواردی که در مطالب فوق عنوان شد؛ هر کدام از انواع ویزاهای مهاجرتی کانادا، قوانین و شرایط خاص خود را دارد. حال شرایط مهاجرت به کانادا، با توجه به روشی که شما برای مهاجرت انتخاب کردید؛ قطعا متفاوت است و مدارک و شرایط مربوط به خود را می‌طلبد.

به عنوان مثال اگر می‌خواهید با ویزای کاری وارد کانادا شوید، سطح زبان انگلیسی یا فرانسوی مورد نیاز شما، با فردی که از راه تحصیلی وارد کانادا می‌شود، یکی نبوده و طبق هر ویزا باید مدرک مورد نظر تهیه گردد.

پس اگر به دنبال ترسیم آینده‌ای روشن برای پیشرفت خود و فرزندانتان هستید و راهی مطمئن و سریع برای مهاجرت به کانادا را جستجو می‌کنید، شرکت مهاجرتی هلیکا با تیمی متخصص از مشاورین، بهترین شرایط را اعم از تحصیلی، شغلی، سرمایه گذاری و سایر روش های رایج را پیش روی شما قرار می‌دهد.

سطح زبان مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا

در اولین قدم باید مدرک زبان را خود را آماده کنید تا اثبات توانایی لازم در درک و صحبت به زبان رایج این کشور را انجام دهید. حال زبان انگلیسی که به عنوان زبان بین المللی دنیا شناخته شده در کشور کانادا نیز زبان رسمی محسوب می‌گردد. البته زبان فرانسوی هم در کانادا رایج بوده و می‌توان از آن به‌عنوان زبان دوم این کشور نام برد.

مهارت داشتن در زبان انگلیسی و فرانسوی برای مهاجرت کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و اقامت دائمی در کشور کانادا از ضروریات است و متقاضیان باید حداقل توانایی تکلم به یکی از این زبان‌ها را داشته باشند.

علاقه مندان به مهاجرت با توجه به نوع ویزا و روش آن باید مدرک زبان مورد نیاز خود را دریافت کنند. البته شایان ذکر است افرادی که به هر دو زبان انگلیسی و فرانسوی تسلط داشته باشند از امتیاز ویژه‌ای جهت مهاجرت به کانادا برخوردار می‌شوند.

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا چقدر زمان می برد؟

شاید یکی از سوال‎های پرتکراری است که همیشه اغلب متقاضیان بعد از تکمیل مدارک می‌پرسند! حال بنا بر نوع مهاجرت و تکمیل تمامی مراحل مهاجرت بین 6 ماه الی 2 سال زمان می‌برد.

البته مدت زمان بررسی پرونده ها توسط اداره مهاجرت کانادا بعد از انجام مراحل انگشت نگاری، برای ویزای تحصیلی 90 روز کاری، برای ویزای کاری 10 روز کاری و برای به دست آوردن ویزا از نوع سرمایه گذاری، 30 روز کاری زمان میبرد. تمامی این زمان‌ها تقریبی بوده و در آن قطعیتی وجود ندارد.

به عبارتی توجه داشته باشید که این مدت زمان اعلام شده برای اغلب پرونده‌ها به صورت میانگین بوده و ممکن است برای برخی از پرونده‌‌ها که شرایط بهتری دارند؛ خیلی سریع ویزای مهاجرت به کانادا صادر شود.

در پاره‌ای موارد هم اداره مهاجرت کانادا نسبت به بعضی پرونده‌ها، حساسیت بیش‌تری نشان داده و پروسه ارائه ویزا طولانی‌تر از حد معمول می‌شود.

بهترین موسسه مهاجرتی به کانادا

در شرایط کنونی هر کسی که قصد مهاجرت به کانادا را دارد، باید بسیار هوشمندانه عمل کند. چرا که پس از اقدام و شروع عقد قرارداد مهاجرتی، دیگر راه پس و پیش ندارید و باید بسیار محکم مراحل کاری خود را با شرکت های معتبر دنبال کنید.

در این راستا مهاجرت به کشور کانادا نسبت به دیگر کشورها چالش برانگیزتر بوده و به خاطر مهاجر پذیر بودن، قوانین سفت و سختی دارد که بدون مشاوره و داشتن وکیل مهاجرتی خبره، وقت و ثروت شما نابود خواهد شد.

پس در انتخاب بهترین شرکت معتبر برای مهاجرت به کانادا دقت کنید و با حساسیت بیش‌تری کار خود را به آن‌ها بسپارید.

شرکت مهاجرتی کانادا هلیکا

موسسه مهاجرتی کانادا هلیکا در حال حاضر با سابقه درخشان خود در حوزه مهاجرت به کانادا به صورت تخصصی، توانسته بسیاری از متقاضیان را به رویای همیشگی‌شان برساند.

این شرکت با بهره مندی از تجربه و دانش تیم خبره مهاجرتی خود سال‌هاست که بصورت قانونی در ایران و کانادا فعالیت می‌کند و تحت مجوز رسمی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ایران آماده خدمت رسانی به هموطنان عزیز در حوزه مهاجرت است.

در این راستا، راهنمایی و مشاوره متقاضیان کار برای رسیدن به کار مورد نظرشان با حقوق مناسب و همچنین اخذ پذیرش تحصیلی از بهترین دانشگاه‌های دنیا برای دانشجویان عزیز از بزرگ‌ترین ماموریت‌های این شرکت بوده و آن را سرلوحه کار خود قرار داده است.

اگر سوالات بیشتری در زمینه مهاجرت به کانادا دارید، کارشناسان ما در شرکت هلیکا آماده ارائه مشاوره تخصصی در این زمینه به شما هستند. کافیست با ما تماس بگیرید. یا از این صفحه وقت مشاوره دریافت کنید.

تلفن:‌ 021۲۲۴۱۸۸۷۷

سوالات متداول در زمینه مهاجرت به کانادا

خیر. وقتی درخواست می کنند، اکثریت اکثر ساکنان دائم کانادا پیشنهاد کار در کانادا ندارند. در حالی که برخی از برنامه های مهاجرت به کانادا از متقاضیان می خواهد که یک پیشنهاد کاری در کانادا داشته باشند.

برنامه ها و امکانات مختلفی برای اتباع خارجی که پیشنهاد شغلی در کانادا ندارند، وجود دارد. در اینجا دو طرح مهاجرتی مهم وجود دارد که نیازی به پیشنهاد کاری از سوی یک کارفرمای کانادایی ندارد:

اکسپرس اینتری و برنامه مهاجرت استانی pnp کانادا

کانادا با بیش از 80 کانال مهاجرتی، امکانات متنوعی را برای همه نوع نامزد ارائه می دهد. با این حال، نقل مکان به یک کشور جدید نیاز به کار دارد. برخی از برنامه های مهاجرتی نسبت به سایرین به مدارک و اعتبار بیشتری نیاز دارند. استفاده از خدمات وکیل مهاجرت به کانادا می تواند کمک قابل توجهی به کل فرآیند مهاجرت کند.

برای درخواست شما، وکلای مهاجرت کانادا نقطه تماس شما با دولت خواهند بود. آنها پرونده درخواست شما را مدیریت می کنند و به شما توصیه می کنند که چه مدارکی را نیاز دارید، کدام را باید وارد کنید و کدام را نباید تهیه کنید.

برخی از برنامه های مهاجرتی به اتباع خارجی اجازه می دهد تا خانواده خود را به کانادا بیاورند. با این حال، تعداد اعضای خانواده که می توانند یک تبعه خارجی را همراهی کنند به برنامه مهاجرتی آنها بستگی دارد.

به عنوان مثال، افرادی که برای اقامت دائم از طریق سیستم اکسپرس اینتری کانادا درخواست می کنند، ممکن است همسر و فرزندان تحت تکفل خود را در این درخواست قرار دهند، اما نه والدین خود را.

از سوی دیگر، طرح‌های حمایت از خانواده در کانادا به شهروندان کانادایی و ساکنان دائم این امکان را می‌دهد که از همسر یا شریک زندگی مشترک، فرزندان وابسته و والدین/پدربزرگ و مادربزرگ خود حمایت مالی کنند.

برای تعیین اینکه آیا اعضای خانواده شما ممکن است به شما بپیوندند یا نه، ابتدا باید تصمیم بگیرید که کدام مسیر مهاجرت را می خواهید انتخاب کنید!

فردی که اقامت دائم کانادا را دارد حق دارد در هر نقطه از کانادا زندگی و کار کند. اگر یک فرد خارجی وضعیت اقامت دائم در کانادا را نداشته باشد، باید مجوز لازم برای کار در کانادا را دریافت کند. این مجوز معمولاً به صورت مجوز کار کانادایی است.

مقیم دائم کانادا شهروند کشور دیگری است که اقامت دائم کانادا را دریافت کرده است. شخصی که دارای اقامت دائم است حق دارد در هر نقطه از ایالات متحده کانادا زندگی و کار کند.

ساکنان دائم کانادا از چندین امتیاز، از جمله دسترسی به مراقبت های بهداشتی و خدمات اجتماعی، آزادی زندگی، کار و تحصیل در هر نقطه از کانادا و حمایت قانونی برخوردار هستند.

علاوه بر این، پس از مدت زمان معینی به عنوان مقیم دائم، ساکنان دائمی حق دارند برای شهروندی کانادا درخواست بدهند! قابل ذکر است که ساکنان دائم کانادا توانایی رای دادن در انتخابات کانادا را ندارند.

شهرها و جوامع روستایی در کانادا به مهاجرت متکی هستند تا جمعیت خود را افزایش دهند و بازار کار خود را حفظ کنند. کانادا به طور مشابه دارای جمعیت سالخورده ای است و بدون سیستم مهاجرت قوی، این کشور در مسیری مشابه ژاپن در دهه 1990 قرار خواهد گرفت. با این حال، برخلاف ژاپن، کانادا از مهاجرت استقبال کرده است، که به آنها کمک کرده است تا نسبت بالایی از جمعیت را در سنین اولیه کار، بین 25 تا 54 سال نگه دارند.

هیچ محدودیت سنی برای هیچ برنامه مهاجرتی به کانادا وجود ندارد. با این حال، در اکثر مقوله های مهاجرت اقتصادی، نامزدهای 25 تا 35 ساله بالاترین امتیاز را کسب می کنند. این بدان معنا نیست که نمی توان نامزدهای مسن را انتخاب کرد. تجربه شغلی قابل توجه، تسلط عالی به زبان، تماس های کانادایی و تحصیلات پیشرفته می تواند به راحتی هر امتیازی را که به دلیل سن در مهاجرت اقتصادی از دست می دهد، جبران کند.

حمایت مالی خانواده و مهاجرت بشردوستانه و پناهندگی به کانادا از سیستم رتبه بندی استفاده نمی کند و بنابراین محدودیت سنی ندارد.

اکسپرس انتری سریعترین راه برای مهاجرت به کانادا است. اکثر درخواست های اکسپرس اینتری در مدت شش ماه یا کمتر پردازش می شوند.

در کانادا، شهروندان کانادایی از چندین حقوق و مزایای برخوردار هستند و به مراقبت های بهداشتی، خدمات اجتماعی و کمک های قانونی دسترسی دارند.

یک شهروند حق رای در انتخابات کانادا را دارد و می تواند در هر نقطه از کانادا زندگی، کار و تحصیل کند. همچنین نمی توان تابعیت را پس گرفت یا حذف کرد.

هر کسی که در کانادا متولد شود بلافاصله تابعیت کانادا را دریافت می کند. اتباع خارجی همچنین می توانند با تکمیل درخواست مناسب در اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) به شهروندی تابعیت کانادا تبدیل شوند.

 

3 دیدگاه در “مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم

  1. علیرضا گفت:

    سلام وقتتون بخیر، آیا برای مهاجرت و ویزای تحصیلی سن فرد مهمه؟

    1. Helika گفت:

      سلام، خیر برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل، سن ملاک و امتیاز نیست.

  2. tavakoli گفت:

    با سلام
    راه های مختلفی رو در مقاله مون ذکر کردیم و اگر به اطلاعات بیشتری نیاز دارید با شماره هایی که ذکر کردیم تماس بگیرید تا مشاوره دریافت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *