مهاجرت کارآفرینان
به کانادا

مهاجرت کارآفرینان به کانادا

مهاجرت کارآفرینان به کانادا، یکی از آسان‌ترین روش‌های اخذ اقامت دائم کشور پهناور کانادا می‌باشد. اگر در پی راه اندازی یک کسب و کار نو با ایده‌های خلاقانه در این کشور هستید، طرح دریافت ویزای استارتاپ مختص شماست. حال سوال پیش می‌آید که این طرح چیست و چه امکاناتی را در اختیار شما قرار می‌دهد؟

عناوینی که در این مطلب میخوانید:

اگر شما هم سوالات بیشتری در زمینه مهاجرت به کانادا دارید، همکاران ما در شرکت مهاجرتی کانادا هلیکا آماده ارائه مشاوره تخصصی در این زمینه به شما هستند. کافیست با ما تماس بگیرید. یا از این صفحه وقت مشاوره دریافت کنید.

تلفن:‌ 021۲۲۴۱۸۸۷۷

درواقع استارتاپ  به معنای کارآفرینی و ایجاد یک کسب و کار نوپا می‌باشد که معمولا در زمینه تکنولوژی فعالیت دارد. این طرح توسط کشور کانادا ارائه شده تا افرادی که ایده‌های نو و خلاقانه دارند را جذب کند. سازمان‌هایی نیز در کشور کانادا وجود دارند که کارآفرینان را از نظر مالی حمایت می‌کنند. در پی دریافت این ویزا، شما می توانید جهت اقامت دائم این کشور نیز اقدام کنید.

در این مقاله راهنمای کامل دریافت ویزای استارتاپ کشور کانادا ارائه شده است تا با شرایط و مراحل دریافت اقامت دائم این کشور آشنا شوید.

صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا

اگر به دنبال راهی برای اقامت دائم در کشور کانادا هستید، می‌توانید از طریق طرح مهاجرت کارآفرینان به کانادا جهت دریافت ویزا اقدام نمایید. این ویزا به متقاضیانی اعطا می‌شود که می خواهند ایده های خلاقانه کسب و کار خود را در کشور کانادا اجرا کنند. دریافت این ویزای استارتاپ کانادا مراحلی دارد که در ادامه به بررسی هر یک می‌پردازیم.

طرح یک ایده نو و خلاقانه

متقاضیانی که تجربه مدیریت یا تجارت دارند و یا صاحب یک کسب و کار هستند، می‌توانند از طریق طرح ایده کارآفرینی، اقامت دائم کانادا را دریافت کنند. اما تنها ارائه یک طرح نو کافی نیست، بلکه باید طرح شما پتانسیل رشد در مدت زمان کوتاه را داشته باشد. این ایده باید در مقیاس جهانی و بر پایه تکنولوژی باشد تا پذیرش شود. همچنین می‌توانید جهت خرید و راه‌اندازی استارتاپ کانادا از مشاورین مجرب راهنمایی بگیرید.

ارائه طرح به یک شرکت معتبر جهت سرمایه گذاری

در این مرحله شما باید بیزینس پلن خود را به یک شرکت معتبر ارسال کنید تا روی ایده شما سرمایه گذاری کند. شما باید ایده خود را به گونه‌ای بیان کنید که شرکت به آن اعتماد کند و روی آن هزینه کند. در این مورد نگران نباشید، چراکه مشاوران ما راهنمایی‌های لازم را در اختیار شما قرار خواهند داد.

مهاجرت کارآفرینان به کانادا

تایید طرح توسط شرکت

برای گرفتن تاییدیه از شرکت، باید یک سری قوانین را رعایت کنید. این قوانین در هر شرکت تعاریف جداگانه‌ای دارد. برای مثال، یک شرکت مفاهیم عام تجارت را مد نظر قرار می‌دهد و برای دیگری دریافت جزئیات کسب و کار مهم است.

درخواست اخذ ویزا و اقامت دائم

پس از دریافت نامه حمایتی از شرکت سرمایه گذار، می‌توانید برای دریافت ویزا اقدامات لازم را انجام دهید. اگر این مرحله توسط مشاوران معتبر و کارآزموده انجام شود، اجازه اقامت در مدت 12 الی 16 ماه اخذ می‌شود.

هزینه ویزای استارتاپ کانادا چقدر است؟

هزینه‌های ویزای استارتاپ شامل هزینه‌های توسعه بیزینس استارتاپی و هزینه‌های دولت، جهت رسیدگی به پرونده و اخذ اقامت است. در صورت خرید استارتاپ کانادا نیز باید هزینه اضافی بپردازید. در ادامه به بررسی هر بخش می‌پردازیم.

هزینه‌ های توسعه بیزینس

در کانادا سه نهاد وجود دارد که حمایت مالی کلانی بر روی استارت آپ‌ها انجام می‌دهند. این نهادها شامل ونچرها (سرمایه گذاران خطر پذیر)، اینوستورها (سرمایه گذاران فرشته) و انکوباتورها (مراکز رشد) می‌باشند.

گروه‌های ونچر و اینوسترها هیچ مبلغی در قبال سرمایه‌گذاری بر روی ایده شما دریافت نمی‌کنند و حمایت‌های مالی خود را ارائه می‌دهند. اما انکوباتورها برای توسعه بیزینس و یا برگزاری کلاس‌های آموزشی مبلغی بین 50 تا 100 دلار دریافت می‌کند. میزان سرمایه اولیه برای کارآفرینی در کانادا بین 200 تا 600 دلار می‌باشد.

هزینه دولتی رسیدگی به پرونده ویزای استارتاپ

هزینه‌های دولتی جهت رسیدگی به پرونده شامل موارد زیر است:

l  هزینه جاب آفر برای هر نفر 230 دلار

l  هزینه ورک پرمیت برای هر نفر 255 دلار

l  هزینه ورک پرمیت همسر برای هر نفر 255 دلار

l  هزینه ویزای فرزندان برای هر نفر 255 دلار

مهاجرت کارآفرینان به کانادا

 

بیشتر بخوانید: صفر تا صد مهاجرت کاری به کانادا

هزینه دولتی درخواست اقامت دائم

هزینه اخذ اقامت دائم از طریق ویزای استارتاپ کانادا به شرح زیر است.

l  هزینه اقامت دائم هر نفر 2,075 دلار

l  هزینه اقامت دائم همسر 1,325 دلار

l  هزینه اقامت دائم هر فرزند 225 دلار

رشته کارآفرینی در کانادا به چه صورت است؟

کلمه کارآفرینی در انگلیسی Entrepreneurship  گفته می‌شود و به معنای تاسیس بیزینس و ایجاد شغل برای خود و دیگر افراد کانادایی است. بنابراین استخدام حداقل یک یا دو نفر از الزامات کارآفرینی در کانادا است. کارآفرینی شکلی از نوآوری است و از پیاده سازی ایده‌های خلاق برای ایجاد یک کسب و کار شکل می‌گیرد. شما می‌توانید یک ایده سازنده بر اساس توانایی‌های خود ارائه دهید و یا با خرید استارتاپ کانادا به صورت آماده، به این کشور مهاجرت کنید.

اما شرایط تاسیس بیزینس کارآفرینی در هر استان از جهت میزان سرمایه گذاری، نوع ویزای ارائه شده و شرایط و مدارک مورد نیز برای تکمیل پرونده، متفاوت است. درواقع هر استان بر اساس نیازهای تجاری خود، شرایطی را در نظر می‌گیرد. در ادامه به بررسی شرایط تعدادی از استان‌ها برای مهاجرت کارآفرینان به کانادا می‌پردازیم.

شرایط اخذ مجوز کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا

l  حداقل 3 سال تجربه مدیریتی در طول 5 سال گذشته

l  داشتن حداقل 800 هزار دلار دارایی قابل اثبات

l  داشتن حداقل 400 هزار دلار سرمایه اولیه

l  استخدام حداقل 3 کارمند کانادایی

l  انجام یک سفر بازدیدی جهت بررسی موقعیت تجاری به مدت 7 روز

مهاجرت کارآفرینان به کانادا

 

بیشتر بخوانید: مهاجرت خوداشتغالان به کانادا

شرایط اخذ مجوز کارآفرینی در استان مانیتوبا

l  حداقل 3 سال تجربه مدیریتی در طول 5 سال گذشته

l  داشتن حداقل 350 هزار دلار دارایی قابل اثبات

l  داشتن حداقل 150 هزار دلار سرمایه اولیه

l  انجام یک سفر بازدیدی جهت بررسی موقعیت تجاری به مدت 7 روز

شرایط اخذ مجوز کارآفرینی در استان پرنس ادوارد

l  حداقل 5 سال سابقه مدیریتی موفق

l  داشتن حداقل 600 هزار دلار دارایی قابل اثبات

l  داشتن حداقل 200 هزار دلار سرمایه اولیه

l  محدودیت سنی بین 21 تا 59 سال

l  داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

l  انجام یک سفر بازدیدی جهت بررسی موقعیت تجاری به مدت 7 روز

شرایط اخذ مجوز کارآفرینی در استان نووا اسکوشیا

l  حداقل 3 تا 5 سال سابقه مدیریتی موفق

l  داشتن حداقل 600 هزار دلار دارایی قابل اثبات

l  داشتن حداقل 150 هزار دلار سرمایه اولیه

l  محدودیت سنی بین 21 تا 55 سال

l  داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

l  استخدام نیروی کانادایی اجباری نیست

شرایط اخذ مجوز کارآفرینی در استان انتاریو

l  حداقل 2 سال سابقه مدیریتی موفق

l  داشتن حداقل 400 هزار دلار دارایی قابل اثبات

l  داشتن حداقل 200 هزار دلار سرمایه اولیه

l  استخدام حداقل 1 نیروی کانادایی

l  حداقل نمره آیلتس CLB4

l  انجام یک سفر بازدیدی جهت بررسی موقعیت تجاری یک سال قبل از درخواست

شرایط اخذ مجوز کارآفرینی در استان  نیوبرانزویک

l  حداقل 3 تا 5 سال سابقه مدیریتی موفق در 5 سال گذشته

l  داشتن حداقل 500 هزار دلار دارایی قابل اثبات

l  داشتن حداقل 150 هزار دلار سرمایه اولیه

l  محدودیت سنی بین 22 تا 55 سال

l  داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

l  استخدام نیروی کار کانادایی اجباری نیست

مهاجرت کارآفرینان به کانادا

بیشتر بخوانید: مهاجرت متخصص به کانادا

شرایط ویزای استارتاپ کانادا

جهت اخذ ویزای استارتاپ جهت مهاجرت کارآفرینان به کانادا باید واجد شرایطی باشیم که در ادامه به بررسی هرکدام می‌پردازیم.

داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه

یکی از شروط لازم جهت دریافت ویزای استارتاپ، دانش زبان انگلیسی یا فرانسه و کسب نمره حداقل CLB5 است. برای دریافت این ویزا لازم است تا در یکی از دو آزمون انگلیسی IELTS و یا CELPIP G-Test و یا آزمون‌های فرانسه TEF Canada  و  TCF Canada شرکت کنید.

تحصیلات دانشگاهی

داشتن مدرک تحصیلی و مرتبط با حوزه استارتاپی نیز می‌تواند امتیاز ویزای شما را بالاتر ببرد. حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی در رزومه باعث بالا رفتن شانس شما در اخذ اقامت دائم می‌شود.

تمکن مالی

در روند بررسی پرونده اخذ ویزا، شما باید تمکن مالی خود را ثابت کنید. تمکن مالی به این معناست که باید دارایی کافی برای مخارج 6 ماه زندگی خود و خانواده خود را در کانادا داشته باشید.

تطابق بیزینس پلن با قوانین استارتاپی کانادا

همانطور که قبلا گفته شد، هر استان بر اساس شرایط کسب و کار و تجارت خود، قوانینی جهت اجرای ایده‌های خلاقانه کسب و کار در نظر گرفته است. سعی کنید قبل از هر کاری استان هدف خود را انتخاب کنید و بر اساس قوانین آن منطقه، طرح خود را ارائه دهید.

دریافت نامه حمایتی سرمایه گذاری

کارآفرین باید از یکی از نهادهای ونچر، اینوستورها و یا انکوباتورها، نامه حمایتی دریافت کند. هرکدام از این سازمان‌ها مختص به بخش خاصی از تجارت می‌باشند و شرایط خاص خود را دارند.

ونچرها یا سرمایه‌گذاران ریسک پذیر معمولا در استارتاپ‌های با پتانسیل رشد و ریسک بالا سرمایه‌گذاری می‌کنند. حداقل میزانی که این شرکت‌ها برای شما سرمایه گذاری می‌کنند برابر با 200 هزار دلار است.

اینوستورها و یا سرمایه گذاران فرشته معمولا روی شرکت‌های نوپا و تازه تاسیس سرمایه گذاری می‌کنند که در مراحل اولیه رشد خود هستند. حداقل مبلغ سرمایه‌گذاری این شرکت برابر با 75 هزار دلار است.

مراکز رشد یا انکوباتورها پولی به کارآفرین برای تاسیس استارتاپ نمی‌دهند؛ بلکه پولی دریافت می‌کنند تا استارتاپ‌ها را برای شروع کار آماده کنند. این سازمان‌ها راه‌های رشد و افزایش سود دهی را آموزش می‌دهند.

نمره آیلتس برای استارتاپ کانادا چند است؟

یکی از الزامات مهاجرت کارآفرینان به کانادا، داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه می‌باشد. برای دریافت مدرک زبان انگلیسی می‌توانیم در دو آزمون آیلتس و یا سلپیپ شرکت کنیم. دو نوع آزمون آیلتس جنرال و آکادمیک وجود دارد، که برای اخذ ویزای استارتاپ باید در آزمون جنرال شرکت کنیم. باید به این نکته نیز توجه داشت که در زمان ارسال مدرک زبان، باید حداقل 2 سال از آزمون آیلتس شما گذشته باشد؛ بنابراین اگر مدت بیشتری از این زمان گذشته است، باید دوباره در آزمون شرکت کنید.

نمره آیلتس برای دریافت این ویزا در چهار مهارت خواندن (ریدینگ)، نوشتن (رایتینگ)، گوش دادن (لیسنینگ) و صحبت کردن (اسپیکینگ) باید معادل CLB5 باشد. این نمره به آن معناست که متقاضی باید حداقل نمره 5 را در مهارت‌های صحبت کردن، گوش دادن و نوشتن و حداقل نمره 4 را در مهارت خواندن کسب کند.

بهترین موسسه مهاجرتی به کانادا

مهاجرت کارآفرینان به کانادا یکی از راه‌های اخذ اقامت دائم این کشور می‌باشد. اگر صاحب یک ایده خلاق در زمینه تکنولوژی هستید و یا یک اختراع دارید، می‌توانید با کمک مشاوران مجرب به‌راحتی اقامت دائم کشور آمریکا را اخذ کنید. تنها کافیست شرایط لازم جهت دریافت ویزای استارتاپ را مهیا کنید تا در مدت زمانی کوتاه، اقامت دائم این کشور را کسب کنید.

مجموعه هلیکا با ارائه خدمات مشاوره‌ای در جهت اخذ ویزا، مهاجرت و شهروندی کشور کانادا فعالیت می‌کند. این موسسه یکی از معتبرترین موسسات مهاجرتی کشور کانادا است که با اخذ مجوزهای داخلی و ثبت شرکت در کانادا، در خدمت مهاجرین این کشور می‌باشد. از فعالیت‌های موسسه هلیکا می‌توان به ارائه خدمات مشاوره ای در جهت اخذ ویزای فامیلی، تحصیلی، کار و همچنین اخذ اقامت دائم نیروی کار، استارتاپ، خویشاوندی و غیره اشاره کرد. شما می‌توانید با کمک این موسسه جهت خرید استارتاپ کانادا و راه‌اندازی یک کسب‌وکار نوپا در کشور کانادا اقدام کنید.

اگر شما هم سوالات بیشتری در زمینه مهاجرت به کانادا دارید، همکاران ما در شرکت هلیکا آماده ارائه مشاوره تخصصی در این زمینه به شما هستند. کافیست با ما تماس بگیرید. یا از این صفحه وقت مشاوره دریافت کنید.

تلفن:‌ 021۲۲۴۱۸۸۷۷